After Sales Service

Service Centre

Kraker Trailers beschikt in Europa over een netwerk van officiële Service Centre.
Onze Service Centre kunnen u van dienst zijn bij het uitvoeren van regulier onderhoud en specialistische reparatiewerkzaamheden. Tevens zijn zij partner van oa. Cargo Floor, BPW, SAF, MB en WABCO om in geval van storingen u van dienst te kunnen zijn.
Deze onafhankelijke Service Centre staan per land gerangschikt met daarbij de vermelde contactgegevens.

After Sales Service

After Sales Service is een belangrijke pijler binnen Kraker Trailers. Als internationaal opererende organisatie zijn wij in het grootste deel van Europa vertegenwoordigd door dealers en servicepunten. Dit dealer- en servicenetwerk zorgt ervoor dat u als klant kunt rekenen op de service van gekwalificeerde medewerkers. Uw vragen of problemen worden vertaald in oplossingen, waardoor stilstand of problemen zoveel mogelijk worden beperkt.

Bij vragen over de bedieningshandleiding, reparaties, schade of andere zaken kunt u altijd contact opnemen met de After Sales Service. Tevens biedt Kraker Trailers de mogelijkheid om, samen met haar leveranciers, trainingen en instructie te organiseren voor chauffeurs en onderhoudsmonteurs.
 
Servicecentre Reparatie en Onderhoud

Het Servicecentre Kraker Truck & Trailer Care BV is gevestigd te Nisse. De werkzaamheden aldaar worden uitgevoerd door goed geschoolde en getrainde specialisten. Naast het uitvoeren van (zware) reparaties, revisies en onderhoudswerkzaamheden, kunnen in het Servicecentre in nauw overleg met een engineer modificaties aan uw voertuig worden doorgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn bij verandering van de transportwijze of de te transporteren goederen.

Verkoop van onderdelen

Kraker Trailers maakt voornamelijk gebruik van originele onderdelen van gerenommeerde fabrikanten. Door het gebruik van deze kwalitatief hoogwaardige onderdelen kunnen vaak problemen onderweg worden voorkomen.

Veel van de onderdelen die Kraker Trailers gebruikt, kunnen, door het gebruik van een geavanceerd voorraadbeheersysteem, uit voorraad worden geleverd. De goederen kunnen dus snel per koerierdienst worden geleverd op het gewenste adres. De erkende servicepunten hebben alle gangbare onderdelen standaard op voorraad, zodat u in geval van stilstand door schade of reparatie snel weer op weg geholpen kunt worden.