Low cost, longer life!

Door de combinatie van vakmanschap, gebruik van hoogwaardige materialen en componenten én een zeer strenge kwaliteitscontrole is Kraker Trailers in staat u tot 5 jaar garantie te verlenen op constructie en spuitwerk.

Het streven van Kraker Trailers is om voertuigen van topkwaliteit te leveren. Die kwaliteit komt ook terug in de ondersteuning die Kraker Trailers u biedt tijdens het gebruik van uw voertuig. Samen met u kunnen we uw oplegger in topconditie houden, met als resultaat:

Lagere onderhoudskosten en hogere bedrijfszekerheid.

Hoe werkt dit in de praktijk? Vrij eenvoudig. Door een jaarlijkse keuring brengt Kraker Trailers de onderhoudstatus van uw voertuig op uw garantiecertificaat in beeld. Deze keuring vindt plaats bij een professioneel door Kraker Trailers erkend servicepunt.
Door de periodieke keuring is het mogelijk om preventief te handelen. Anders gezegd: Kraker's bedrijfsfilosofiën bieden u tesamen een maximale bedrijfszekerheid met minimale onderhoudskosten.

Bovendien kunt u ieder jaar (door de jaarlijkse keuring) de garantie op constructie en spuitwerk van uw voertuig verlengen tot 5 jaar!