Multifunctioneel voor losgestort tot ADR

Chauffeur bij Minnaard Transport

Gerwin Wouters is een tevreden mens met zijn Kraker-trailer

Gerwin Wouters, chauffeur bij Minnaard Transport, rijdt met zijn Kraker door heel Frankrijk. En daarbij passeert hij langs mooie plekjes, zoals de foto.

300_webfoto_in_the_picture_2.jpgGerwin plaatste de foto op de Kraker-facebookpagina. En over dit sfeervolle plaatje wilden we graag meer weten. Tijd voor een gesprekje met Gerwin!

“De foto is genomen in Chateau London, een plek in de buurt van Montargis.” Gerwin vertelt enthousiast over de combinatie waarmee hij dagelijks op pad is: “Ik rijd in een Volvo FH500 met daarachter een Kraker-trailer met 3 starre assen en een inhoud van 90m3. Over de Kraker niks dan lof, eigenlijk heb ik er nog nooit iets mee gehad. Voor mij zijn de voordelen dat’ie een laag eigen gewicht en een groot laadvermogen heeft. En natuurlijk dat ’n Kraker multifunctioneel inzetbaar is, daar draait het bij Minnaard namelijk om. We hebben een enorme variatie qua vracht: van losgestort product tot stukgoed en van diepvries tot ADR.

300_webfoto_in_the_picture_1.jpgHet is duidelijk, Minnaard Transport kan er gerust op zijn dat Gerwin Wouters met z’n Kraker elke klus tot een goed einde brengt. En als hem wordt gevraagd of er ook minpunten aan zijn Kraker zijn, kan hij maar één ding bedenken: “Ik vond de vorige trailers, gespoten in de oude Minnaard-kleuren mooier”, sluit Gerwin lachend af.