Het verkoopteam van Kraker heeft een nieuwe aanwinst

Het verkoopteam van Kraker heeft een nieuwe aanwinst

de 22-jarige Thomas de Kraker-Poulsen

Thomas is verantwoordelijk voor de regio’s Noord-Holland, gedeelte Gelderland (boven de A15), Utrecht, Flevoland, Groningen en Friesland.

Nederlandse regio’s
“Ik ben verantwoordelijk voor de regio’s Noord-Holland, gedeelte Gelderland (boven de A15), Utrecht, Flevoland, Groningen en Friesland. Een behoorlijk uitgebreid gebied, waar Kraker Trailers al veel bestaande contacten heeft. De eerste twee weken van januari maakt ik samen met collega-verkoper Timothy Wuyts een rondje langs verschillende klanten om kennis te maken. Dat was een leuke en leerzame ervaring”, vertelt Thomas. “Nu ga ik alleen op pad.”

“Wij leveren de beste schuifvloertrailers”
“Als verkoper heb je een goede kennis van de trailers die je verkoopt, zodat je de klant juist adviseert. Ik heb onze interne training gevolgd, waarbij tot in detail alles wordt besproken. En dan blijken op het oog kleine details toch een groot verschil te maken. Ik kan niet wachten om in verkoopgesprekken uit te leggen wat de K-Force tot zo’n uniek product maakt. Wist je dat de vloerconstructie van ’n Kraker de langste levensduur heeft? En dat ons standaard-voertuig erg uitgebreid en voor veel toepassingen geschikt is? Dan heb ik het nog niet eens over onze unieke garantie gehad. Kraker levert gewoon de beste voertuigen”, zegt de 22-jarige Thomas vol vertrouwen.

De oplettende lezer ziet de overeenkomst tussen de achternaam van Thomas en de bedrijfsnaam. Thomas is de zoon van Jan de Kraker, de CEO van het bedrijf. “Als klein jongetje liep ik al rond op het bedrijf. Ik werkte in de vakanties in de fabriek. Op veel verschillende afdelingen draaide ik mee. Daarna maakte ik de overstap naar de afdeling parts. Ik ken Kraker Trailers van haver tot gort.”

“Voor mij is het een uitdaging om uit te leggen dat ons standaard voertuig met veel opties leverbaar is. Zo sluit het exact aan bij jouw vraag. Past de K-Force Standaard niet, dan zijn er  andere types. Zoals de K-Force Waste, de K-Force Agri, de K-Force UK voor de Engelse markt en de K-Force Steered, leverbaar met verschillende stuursystemen.

Met Thomas heeft Kraker Trailers er een verkoper bij, die met zijn enthousiasme en uitgebreide kennis van de Kraker-schuifvloertrailers, een goede gesprekspartner is voor transporteurs. En ook niet onbelangrijk: hij trappelt van ongeduld om je de werkwijze van Kraker en de voordelen van K-Force uit te leggen.