Doorgroeimogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden

Kevin van Zeitveld is sinds 2014 werkzaam bij Kraker Trailers. Hij begon bij de afdeling Specials waar schuifvloertrailers klant specifiek worden gemaakt, maar maakte uiteindelijk de switch naar de afdeling Aftersales.

Kevin van Zeitveld ging in 2014 aan de slag op de afdeling Specials waar schuifvloertrailers klant specifiek worden gemaakt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een hydraulische achterklep of volledige hefwanden van 13 meter!

‘’Na 6 jaar op deze afdeling gewerkt te hebben, heb ik in diverse gesprekken aangegeven dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging binnen Kraker’’, aldus Kevin. Toen er een interne vacature vrij kwam op de afdeling Aftersales twijfelde Kevin geen moment. Kevin schreef een brief, had meerdere gesprekken en hoorde dat hij de juiste man voor de job was. Zijn technische achtergrond en ervaring op de afdeling Specials  komt nu perfect van pas. Hij beantwoordt vragen van klanten en geeft ook advies: ,,Deze uitdaging heb ik met beide handen aangepakt en ondertussen werk ik alweer een jaar met veel plezier in mijn nieuwe functie!”