Van stagiair naar medewerker

Van stagiair naar medewerker

Samuel de Kever begon in 2016 aan zijn stage bij Kraker Trailers. Samuel had via via al over Kraker gehoord, maar dat dat bedrijf zo bepalend voor hem zou worden, kon hij nooit denken.

“Ik kwam op de tekenkamer en kreeg meteen een heel specifieke opdracht, namelijk het ontwikkelen van een hulpmiddel om de dwarsliggers te bevestigen op een gedeelte van de K-Force waar geen hulpframe zit.” Samuel, die graag een stapje extra zet voor het bedrijf waar hij werkt en om zichzelf graag verder ontplooit, greep de uitdaging met twee handen aan. Samuel beet zich vast in deze opdracht. En tot tevredenheid, want er werd hem gevraagd of hij na zijn stage niet meteen bij Kraker wilde blijven.

Inmiddels werkt Samuel al 5 jaar bij de Masters in Moving Floor Trailers. “K-Force is een bewegend product”, vertelt Samuel en dat dat zowel letterlijk als figuurlijk is, legt hij graag verder uit. “De moeilijkheidsgraad om een trailer te bouwen, steeg flink. We bouwen een trailer op vanaf een moedermodel met alle klant specifieke onderdelen en opties.”

Samuel heeft nauw contact met leveranciers om te zorgen dat het hele proces soepel verloopt. Zoals bijvoorbeeld assenleveranciers. “Kraker Trailers levert nu ook in Japan en daar hebben ze weer ’n andere kijk op trailers. De eisen daar zijn anders. En zo is het ook in andere landen. Wij spelen daarop in.’’ Kraker Trailers is een prachtig bedrijf in een potentieel groeiende markt en regio. De combinatie van dit en een bedrijfscultuur waar er naar elkaar geluisterd wordt is een garantie voor de toekomst.